Opticians Renovation

A Commercial Shop-Fitting Project
Home > Commercial Building Project > Opticians Renovation

Working on a fast turnaround we converted a old pub into a stylish and modern opticians.

The renovated property has fantastic curb appeal and is inviting for passing trade.

The challenge was to open up this multi-roomed old pub while the the upstairs was rented out to tenants.

Structural support was critical with detailed planning and calculations required.

Creating zoned areas for retail, waiting and testing areas allowing the customer journey to become a relaxed and comfortable experience.

We were able to demonstrate our shop-fitting skills and produce unique and eye-catching elements within the retail space. The end result was transformational.

Client Name

Valli Opticians

Location

Wakefield

Completion Date

TBC
starpenciledittwitterfacebookpinterestenvelopelinkedinmobilefile-textmale linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram